Tagszervezeteink hírei

Többnapos nyári gyalogtúra Stájerországban

 

Totes Gebirge - Salzkammergut (Stájerország)

 

VándorMások gyalogtúra

 2022. június 30-július 3. (csütörtök – vasárnap)

 

Kedves Barátaim!

Három év szünet után a külföldi túrák is újraindulnak. Visszatérünk 2017-es Dachstein túránk környékére. Szeretettel invitálok mindenkit!

Többnapos tavaszvégi gyalogtúra

VÉRT NÉLKÜL

           A VÉRTESBE

                          Tavaszvégi gyalogtúra 2022. május 26 – 29.

 

Sportolj barátságos, támogató közösség tagjaként2022-ben is várunk Benneteket edzéseinken! A 2021-es átmeneti év után ismét választhatod, hogy Atlasz tag kívánsz-e lenni - így többféle kedvezményben részesülsz. A tavalyi alapszabály módosításnak megfelelően a tagságod nem naptári évre, hanem a befizetéstől számított 365 napig szól. 
Így ha úszni, futni, fitnesz edzésre járni, tollasozni, táncolni, túrázni vagy fallabdázni szeretnél - keress minket bátran!
 

Ha teheted, ajánld fel adód 1%-át az Atlasz Sportegyesület javáraKedves Atlasz Sportolók, Sportbarátok, támogatók!
 
Kérjük, ha teheted, gondolj az Atlasz Sportegyesületre, és a 2021-es évre vonatkozó adóbevallásod elkészítésekor-leadásakor a civil szervezeteknek felajánlható 1%-odat ajánld egyesületünknek. Adószámunk: 18183722-1-43.
Az így befolyt összeg segíti az egyesületünk talpon maradását.  
Hírtípusa: kiemelt híreink

Keressétek a szakosztályvezetőt a pontos helyszínért!

Vízcsere miatt a Tüske uszoda zárva lesz augusztus 15-ig. Emiatt az úszás "edzések" helyszíne más lesz: a szakosztály tagok által tett javaslatok alapján különböző (nyitott) uszodákba megyünk majd. Ezek önköltséges alkalmak: belépőt kell megvennetek. 

Az adott vasárnapi pontos helyszínért és időpontért keresd az úszás szakosztályvezetőt, Matyit! (Pl. a honlap kapcsolat részén lévő űrlappal) 

Napos / Hetes / Hétvégi bicajozás

 

Három(1-3) az egyben kerékpártúra

2021.  július  11 – 18.  (vasárnap – vasárnap)

 

Egyre több szakosztály edzései indultak el újra - várunk Benneteket szeretettel!Mind több szakosztályunk tudott újra elindulni a korlátozások után - köszönhetően a lelkes sportolóknak és szakosztályvezetőknek. Ennek megfelelően újraindult a futás, a fitnesz, az úszás, a tollas és a Vándormások is.
Amiket fontos tudnotok:

Többnapos pünkösdi gyalogtúra

 

BÜKKI ÁLOM

 

Pünkösdi gyalogtúra 2021. május 20 – 24.

 

Figyeljétek a levelezőlistákat

A jogszabályi változások adta lehetőségek figyelembe vételével az egyes szakosztályaink elkezdtek újraindulni. A lehetőségek eltérőek, így az újraindulások is eltérő módon zajlanak. Kérjük, hogy figyeljétek a szakosztályvezettőktől érkező kéréseket, emaileket. 

Egyéni szabadidős sporttevékenységhez ajánlásokat a Túra oldalon találtok. E mellett online edzéseket szervez a Fitnesz és a Futó szakosztály is.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően minden "jelenléti" edzésünk felfüggesztésre került. Facebook csoportjainkon találtok online edzéseinkről információkat. 

Amint újraindulhatunk, levelezőlistáinkon és itt a honlapon is írunk Nektek.  

Hírtípusa: kiemelt híreink