Tagszervezeteink hírei

Keressétek a szakosztályvezetőt a pontos helyszínért!

Vízcsere miatt a Tüske uszoda zárva lesz augusztus 15-ig. Emiatt az úszás "edzések" helyszíne más lesz: a szakosztály tagok által tett javaslatok alapján különböző (nyitott) uszodákba megyünk majd. Ezek önköltséges alkalmak: belépőt kell megvennetek. 

Az adott vasárnapi pontos helyszínért és időpontért keresd az úszás szakosztályvezetőt, Matyit! (Pl. a honlap kapcsolat részén lévő űrlappal) 

Napos / Hetes / Hétvégi bicajozás

 

Három(1-3) az egyben kerékpártúra

2021.  július  11 – 18.  (vasárnap – vasárnap)

 

Egyre több szakosztály edzései indultak el újra - várunk Benneteket szeretettel!Mind több szakosztályunk tudott újra elindulni a korlátozások után - köszönhetően a lelkes sportolóknak és szakosztályvezetőknek. Ennek megfelelően újraindult a futás, a fitnesz, az úszás, a tollas és a Vándormások is.
Amiket fontos tudnotok:

Többnapos pünkösdi gyalogtúra

 

BÜKKI ÁLOM

 

Pünkösdi gyalogtúra 2021. május 20 – 24.

 

Figyeljétek a levelezőlistákat

A jogszabályi változások adta lehetőségek figyelembe vételével az egyes szakosztályaink elkezdtek újraindulni. A lehetőségek eltérőek, így az újraindulások is eltérő módon zajlanak. Kérjük, hogy figyeljétek a szakosztályvezettőktől érkező kéréseket, emaileket. 

Egyéni szabadidős sporttevékenységhez ajánlásokat a Túra oldalon találtok. E mellett online edzéseket szervez a Fitnesz és a Futó szakosztály is.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően minden "jelenléti" edzésünk felfüggesztésre került. Facebook csoportjainkon találtok online edzéseinkről információkat. 

Amint újraindulhatunk, levelezőlistáinkon és itt a honlapon is írunk Nektek.  

Hírtípusa: kiemelt híreink

Tüske Csarnokban, edző felügyeletével

Augusztusban újraindultak az úszóedzéseink. 

Új helyszínen, a Tüske Csarnokban vannak az edzések, minden vasárnap 16:30-tól.

Vár Rád Matyi a szakosztály vezetője és Norbi, az edző. 

 

Fontos: az edzések 2020. november elejétől kezdve felfüggesztésre kerültek, a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Amint újraindulunk, értesítjük a hírlevelünkre feliratkozókat. 

 

További információkat itt találsz

Hírtípusa: kiemelt híreink

Ünnepeljünk és készüljünk a 2020-as évre együtt!

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezzük az egyik legfontosabb programunkat, az Atlasz Karácsonyi Vacsorát! Az este során mindamellett, hogy jól érezzük magunkat, kiderül az is, ki volt az év önkéntese és az év szakosztályvezetője 2019-ben, és bemutatjuk Nektek, mivel készülünk 2020-ra!

Mentsd el a naptáradba és jelentkezz mihamarabb!

Atlasz Karácsonyi Vacsora
2019. december 10. (kedd) 20.30-tól 23.00-ig

Új edzővel, továbbra is saját medencében úszunk

Megújult formában indul újra az Atlasz úszó szakosztálya! Új edző, egyéni célok és szintek, sok technika, 10 alkalmas kurzus. Nézzük a részleteket!

Már csak néhány hetet kell várni, és megújult formában indítjuk újra az Atlasz úszás edzéseit. Az elmúlt heteket-hónapokat az építkezéssel és az útkereséssel töltöttük, erőt és ötleteket gyűjtöttünk, hogy megújítsuk a szakosztály életét. Egy csokorba most összeszedtük, mi változik május közepétől: