Kulcsszavak

Szándékosan próbálja megtéveszteni a választópolgárokat a miniszterelnök

Uszítás helyett valódi gyermekvédelmet követelünk!

Szándékosan próbálja megtéveszteni a választópolgárokat a miniszterelnök

Uszítás helyett valódi gyermekvédelmet követelünk!

A Háttér Társaság pályázatot hirdet

IT munkatárs

feladatkör betöltésére.

Feladatkör:

Jelenlegi feladatok:

A Helyi szintű fellépés a gyűlölet-bűncselekmények ellen című projektjének zárásaként tartott konferenciát a gyűlölet-bűncselekmények területén aktív civil szervezeteket és szakembereket összefogó Gyűlölet-bűncselekmények Elleni Munkacsoport. A 2021. december 15-én tartott eseménynek az Eötvös Loránd Kutatóhálózat Társadalomtudományi Kutatóközpont Jogtudományi Intézete adott otthont, a rendőrség és az ügyészség is képviseltett magát.

Bejelentette Áder János köztársasági elnök a kormány gyűlöletkeltő, a szexuális és nemi kisebbségeket kiközösítő népszavazásának dátumát, ami a választásokkal egy napon, április 3-án lesz. A civil szervezetek érvénytelen szavazásra buzdítanak minden szavazópolgárt, hogy Magyarországon mindannyian biztonságban és egyenlőségben élhessünk.