Csatlakozás

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in i18n_book_navigation_set_breadcrumb() (line 212 of /chroot/home/lmbtszov/lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module).

A Szövetség nyitva áll minden olyan, az LMBT emberek érdekében tevékenykedő, jogi személyként bejegyzett civil szervezet előtt, amely a Szövetség alapszabályának rendelkezéseit magára nézve elfogadja, és kötelezettséget vállal a Szövetség céljainak megvalósítása érdekében történő közreműködésre.

Magánszemélyek és be nem jegyzett csoportok a Szövetség tagjai ugyan nem lehetnek, de LMBT Fórum néven állandó érdekegyeztető, tanácsadó fórumot működtetünk, hogy döntéseink meghozatala során az LMBT emberek minél szélesebb körének véleményét figyelembe tudjuk venni. A Fórumnak tagja lehet valamennyi civil szervezet, vállalkozás, informális csoport vagy magánszemély, amely/aki az LMBT emberek érdekében tevékenykedik vagy az LMBT emberek számára nyújt szolgáltatásokat.

Ha tagszervezetnek jelentkeznétek, vagy csatlakoznátok az LMBT Fórumhoz, írjatok az címre!