Kapacitásfejlesztés

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in i18n_book_navigation_set_breadcrumb() (line 212 of /chroot/home/lmbtszov/lmbtszovetseg.hu/html/sites/all/modules/i18n_book_navigation/i18n_book_navigation.module).

A magyarországi LMBT szervezetek érdekérvényesítő képessége, erőforrásokkal való ellátottsága és működési hatékonysága rendkívül alacsony. Sok esetben hiányoznak a mindennapi működés alapvető infrastrukturális feltételei, a legtöbb szervezet fizetett alkalmazottak nélkül, egyik napról a másikra, a pályázati kiírások által vezérelve működik. Ilyen feltételek között a hosszú távú tervezés, a komolyabb pályázatokban való részvétel és a professzionalizálódás nehezen valósítható meg. A Szövetség célja, hogy a létező erőforrások hatékonyabb megosztása, a jó szervezeti gyakorlatok elterjesztése, képzések és a nemzetközi kapcsolatfelvétel segítése révén fejlessze a tagszervezetek kapacitását.