Leadership

Between two General Assemblies the daily operation of the Alliance is carried out by the Executive Board consisting of three members. The Supervisory Board consisting of two members ensures that the operation of the Alliance is in line with laws and the Statutes of the Alliance.

Executive Board

Hanzli Péter

Hanzli Péter. Történész, könyvtáros, recenzens. 2002 óta vállal szerepet a magyarországi LMBTQI közéletben. A Szimpozion Egyesület alapító tagja, 2005 és 2010 között a Melegség és megismerés iskolai program óratartója. 2007-2014 között különböző LMBTQI-sajtótermékek (Mások, Na végre!, Company) munkatársa, 2009-14 között a frissmeleg.hu főszerkesztője. 2007-2016 között a Budapest Pride szervezője. 2009 óta a Háttér Társaság önkéntese, 2010 óta az egyesület tagja, 2011-2016 között ügyvivője. 2012 óta az LMBT Történeti Hónap szervezője, 2020 óta a Háttér Archívum és Könyvtár vezetője. Szabadidejében kórusban énekel.

Kristófy Mária

Kristófy Mária. 2005 óta a Labrisz Egyesület tagja, önkéntese. 10 éve vesz részt a Melegség és Megismerés programban óratartóként, eddig 75 foglalkozást tartott. Egyesületi munkájában nagy hangsúlyt kap a kulturális közösségi programok szervezése és lebonyolítása - kitalálója és egyik moderátora a Pikk Dáma játszóesteknek, részt vett több Pride fesztivál szervezésében  is. Egyesülete 2017-ben jelölte a Magyar LMBT Szövetség ügyvivői tagjának. 1975-ben diplomázott magánénekesként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, aktív korában profi kórusénekesként működött, számos hangverseny, hangfelvétel, operaelőadás résztvevője volt bel- és külföldön. Nyugdíjas éveit a család mellett a leszbikus női közösség építése, a meleg mozgalomban való aktív részvétel tölti ki az olvasás, nyelvtanulás, rejtvényfejtés mellett.

Sulyok Viktória

Sulyok Viktória. Szabadúszó fordító, tolmács és nyelvtanár. A Magyar Aszexuális Közösség egyesület egyik alapítója és ügyvivője, valamint óratartó a Melegség és Megismerés programban.