Európai Parlament

A magyar kormány szerint “minősített hazugságok gyűjteménye” a Sargentini-jelentés, és 108 oldalas cáfolatot tettek közzé. Megvizsgáltuk, az LMBTI embereket érintő megállapítások kapcsán kinek van igaza.

A Debreceni Egyetem főépülete (forrás: Wikipedia)

The banning of an LGBTQI roundtable in April 2016 by the University of Debrecen and its subsidiary amounted to discrimination based on sexual orientation and gender identity - decided the Equal Treatment Authority, and imposed a fine of 100.000 HUF on the University.

ENSZ Emberi Jogi Bizottság

Hazai LMBTQI szervezetek Szövetségünk koordinálásával jelentést készítettek a magyar LMBTQI helyzetről az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának.

Isztambuli Egyezmény

Szövetségünk is csatlakozott ahhoz a több mint 40 civil szervezethez, akik közösen kérik a kormányt a nők elleni erőszakról szóló Isztambuli Egyezmény ratifikálására.

Írógép

Szívesen dolgoznál egy LMBT emberek jogaiért küzdő civilszervezetnek? Most induló projektjeinkhez keresünk projektmunkatársat.

Szivárványzászló

A Magyarországon működő LMBT szervezeteket összefogó ernyőszervezet, a Magyar LMBT Szövetség 2017-ben is egy olyan Magyarországért dolgozott, ahol szexuális irányultságát és nemi identitását mindenki szabadon vállalhatja, ahol mindenkit megillet az emberi jogok védelme, a törvény előtti egyenlőség és a hátrányos megkülönböztetéstől mentes élet.