Leadership

Between two General Assemblies the daily operation of the Alliance is carried out by the Executive Board consisting of three members. The Supervisory Board consisting of two members ensures that the operation of the Alliance is in line with laws and the Statutes of the Alliance.

Executive Board

Dombos Tamás

Tamás Dombos. Közgazdász, szociológus, antropológus. 2001-2011 között a CEU Közpolitikai Tanulmányok Központjának kutatója, ahol esélyegyenlőségi témájú kutatásokban vett részt. 2007 óta dolgozik a Háttér Társaságnál,  kezdetben önkéntesként, majd fizetett munkatársként. Feladata az egyesület lobbizási és kutatási tevékenységének koordinálása, a jogsegélyszolgálat munkájának segítése és a nemzetközi kapcsolatok ápolása. 2012 óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.

Sándor Bea

Bea Sándor. Jogász. 2014-ben végzett az ELTE ÁJK-n. Korábban irodalomtudománnyal és gender stúdiumokkal foglalkozott: PhD fokozatot szerzett angol irodalomtudományból, MA-t a CEU Gender Studies szakán. 1997-től civil szervezetekben dolgozott: tagja, majd ügyvivője volt a Háttér Társaságnak, a Labrisz Leszbikus Egyesület egyik alapítója. 1997 és 2004 között szervező és projekt-koordinátori munkája mellett jelentéseket, tanulmányokat írt. Jogász diplomájának megszerzése után 2014-ben kezdett ismét önkéntesmunkát végezni a Háttér Társaságnál, később szakértői és projekt-koordinátori munkát vállalt. 2015-16-ban a PATENT Jogvédő Egyesület Bíróságfigyelő programjának koordinátora. 2016 januárja óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.