Leadership

Between two General Assemblies the daily operation of the Alliance is carried out by the Executive Board consisting of three members. The Supervisory Board consisting of two members ensures that the operation of the Alliance is in line with laws and the Statutes of the Alliance.

Executive Board

Dombos Tamás

Dombos Tamás. Közgazdász, szociológus, antropológus. 2001-2011 között a CEU Közpolitikai Tanulmányok Központjának kutatója, ahol esélyegyenlőségi témájú kutatásokban vett részt. 2007 óta dolgozik a Háttér Társaságnál,  kezdetben önkéntesként, majd fizetett munkatársként. Feladata az egyesület lobbizási és kutatási tevékenységének koordinálása, a jogsegélyszolgálat munkájának segítése és a nemzetközi kapcsolatok ápolása. 2012 óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.

Kristófy Mária

Kristófy Mária. 2005 óta a Labrisz Egyesület tagja, önkéntese. 10 éve vesz részt a Melegség és Megismerés programban óratartóként, eddig 75 foglalkozást tartott. Egyesületi munkájában nagy hangsúlyt kap a kulturális közösségi programok szervezése és lebonyolítása - kitalálója és egyik moderátora a Pikk Dáma játszóesteknek, részt vett több Pride fesztivál szervezésében  is. Egyesülete 2017-ben jelölte a Magyar LMBT Szövetség ügyvivői tagjának. 1975-ben diplomázott magánénekesként a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, aktív korában profi kórusénekesként működött, számos hangverseny, hangfelvétel, operaelőadás résztvevője volt bel- és külföldön. Nyugdíjas éveit a család mellett a leszbikus női közösség építése, a meleg mozgalomban való aktív részvétel tölti ki az olvasás, nyelvtanulás, rejtvényfejtés mellett.

Sándor Bea

Sándor Bea. Jogász. 2014-ben végzett az ELTE ÁJK-n. Korábban irodalomtudománnyal és gender stúdiumokkal foglalkozott: PhD fokozatot szerzett angol irodalomtudományból, MA-t a CEU Gender Studies szakán. 1997-től civil szervezetekben dolgozott: tagja, majd ügyvivője volt a Háttér Társaságnak, a Labrisz Leszbikus Egyesület egyik alapítója. 1997 és 2004 között szervező és projekt-koordinátori munkája mellett jelentéseket, tanulmányokat írt. Jogász diplomájának megszerzése után 2014-ben kezdett ismét önkéntesmunkát végezni a Háttér Társaságnál, később szakértői és projekt-koordinátori munkát vállalt. 2015-16-ban a PATENT Jogvédő Egyesület Bíróságfigyelő programjának koordinátora. 2016 januárja óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője.